Eten op de akker

Terug naar Blog

Zo van het land op je bord ervaar het op zaterdag 19 augustus 2017

Altijd weleens willen zien waar je eten vandaan komt? Unieke mogelijkheid om dit van dichtbij te ervaren. Biologisch cateraar Miene verzorgt een diner op de akker. Op het land van  het biodynamische landbouwbedrijf de Zonnegaard in Voorst zetten we de dinertafels op!  Miene kookt op “De Zonnegaard” een prachtig 3-gangen diner met de akker als je eetkamer. Kom ook genieten van de oogst van “De Zonnegaard” die we op een pure manier voor u zullen bereiden in dit overheerlijke diner.

We zitten in langetafels op de akker. Midden in de natuur, met je voeten in de aarde. Mocht het slecht weer zijn dan wijken we uit naar de kas.Maar dat is natuurlijk niet het uitgangspunt Houd rekening met de frisheid van de avond in de keuze van je kleding.

De Zonnegaard heeft ook een goedgevulde landwinkel. Hier vind je naast de eigen oogst ook nog producten van nabijgelegen boerderijen zoals de korenblik en de vijfsprong. Alle ingredienten van het eten en de drankjes voor bij het eten komen zijn in de winkel te koop.

De kosten voor het eten bedragen 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder de 10 jaar.  Drankjes rekent U naar gebruik af. U kunt ter plekke betalen met contant of pin.

We beginnen om 19 uur. Reserveren is gewenst, dan weten we voor hoeveel mensen we zullen koken. Er is plek voor 20 mensen. Meld je aan bij Miene via 06-42970125 of info@miene.nl

Zaterdag 22 juli is volgebeoekt maar we hebben er ongelofelijk veel zin in u te ontmoeten op 19 augustus 2017 bij “De Zonnegaard”!

Miene, Carlijn, Lizet  en Thomas

Locatie:: “De Zonnegaard”, Appenseweg 7 te Voorst

 

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

.

Miene