Eten op de akker


Eten op de akker de Wintereditie!

Met veel plezier heb ik in de zomer van 2017  gekookt op de Zonnegaard, het prachtige biodynamische landbouwbedrijf van Thomas, Carlijn en Lizet.

Wat hebben we een plezier beleefd aan tafel met allemaal mooie mensen en een heerlijk 3 gangen diner zo van het land op het bord. Het smaakte naar meer! Dus 3 februari 2018 doen we het weer! In de verwarmde kas, een driegangen diner voor 25 euro met de prachtige groente van de winter, verwacht culinaire creaties met spruitjes, bietjes, knolselderij, aardappel, pompoen en verrassende kolen. Reserveren kan vanaf vandaag tot 31 januari 2018.

aanvang 19 uur
locatie Appenseweg 7 in Voorst
kosten volwassenen 25 euro, kinderen tot 10 jr 12 euro 50
drankjes ter plekke verkrijgbaar en u kunt afrekenen met pin of contant

 

 

.

Miene